Vyprodaný koncert Jiřího Korna v O2 aréně se ruší. Producent se rozhodl říct, jak to skutečně je

21. července 2022·Celebrity·Redakce

Jiří Korn. (Foto: Profimedia)

Koncert Jiřího Korna, který se uskutečnil v roce 2019 v O2 Aréně, byl tak neskutečný, že lidé volali po jeho repríze. I druhý koncert se vyprodal, jenže přišel covid a na celou show si museli nedočkaví diváci tři roky počkat. Dočkat se měli v září tohoto roku. Jenže producent Tomáš Ságl informoval, že se koncert ruší a diváci dostanou peníze zpět. Informoval o tom na svém facebooku.

Když zpěvák Jiří Korn slavil 70 let, rozhodl se uspořádat parádní show v pražské O2 Aréně. O velkolepý koncert byl takový zájem a měl takový úspěch, že se ihned naplánoval koncert druhý. Jenže přišel covid a koncert se musel odložit. A odkládal se celé tři roky.

Letos v září se už měli diváci dočkat. Jenže místo toho bylo oznámeno, že se koncert ruší definitivně a lidé dostanou peníze za lístky zpět. “Vzhledem k velice dlouhému časovému odstupu zaznamenáváme nyní bohužel souběh zvyšujících se nejistot z plánovaného uskutečnění této akce. Situace v rámci technických, organizačních a smluvních komplikací je rovněž taková, že nelze garantovat realizaci této koncertní show v podobě, kterou měla v roce 2019,” stálo v oficiálním vyjádření.

Média se po této informaci domáhala skutečného důvodu, proč se koncert zrušil. Může za to snad zdravotní stav Jiřího Korna? Proto se Ságl rozhodl vyjádřit na svém facebooku, jak se věci mají: “Od rána čelím dotazům médií, proč se opravdu ruší skoro vyprodaný přidaný koncert Jiřího Korna v O2 Areně. Pan Korn je určitě nemocný, že? Nebo je v tom jistě něco jiného? Mimo všechny reakce podpory, za které moc děkuji, a při vědomí, že pan Korn se těší dobrému zdraví, mě potěšil vzkaz paní Lídy z Kolína. Lépe bych to neřekl: No co, ten koncert v roce 2019 byl neskutečný. Asi se ne úplně všichni či vše, jak bylo, zcela sešlo, a pan producent si po 3 letech nemůže dovolit předvést JAKKOLIV OSEKANÝ PROGRAM. Jo a celé se to postaví, pár z těch mraků účinkujících třeba bude muset najednou těsně před akcí do karantény … a co potom …, pomohl si Ságl citací fanynky.


Celebrity - další články

Doporučujeme