Vzali jí mobil a musela podepsat smlouvu! Tato Češka skončila na pokoji Justina Biebera

16. listopadu 2016·Celebrity·Redakce

Řeší se to už několik dní! Kanadský zpěvák Justin Bieber si o víkendu v Praze odvedl na hotel šest Češek. Jen jedna s ním ale údajně skončila na pokoji. Jde o fanynku Denisu K.

Podle TopStaru byl na dívky, které budou miláčkovi milionů dívek po celém světě dělat v české metropoli společnost, vypsaný konkurz. Na svědomí ho měla fotografka Daniela Smržová, která na sociální síť vyvěsila výzvu, že shání pěkné holky, které se umí chovat a mluví anglicky. 

“Já jsem je ale sháněla na večeři a párty, ne na doprovod,” řekla redaktorům. Bieber si z diskotéky v centru Prahy odvezl na hotel celkem šest dívek. Na pokoj se s ním ale údajně dostala jen Denisa. Podle svědkyň, které stály před hotelem Four Seasons, prý musela odevzdat telefon zpěvákově ochrance.

VIDEO: Justin Bieber vystoupí v Praze? Bloger Patrick Mason točil s jeho fanoušky i odpůrci!

Stejně jako ostatní dívky musela prý také podepsat smlouvu o mlčenlivosti. V případě jejího porušení hrozí pokuta až 75 milionů korun.

“Já nejsem ta vyvolená, je mi to líto. Nic se tam vůbec nedělo,” smála se do telefonu tanečnice. “Tím se neživím,” dodala Denisa. Fotky na její sociální síti ale svědčí o opaku.

Justin Bieber měl původně odletět z Prahy po sobotním koncertu v neděli. Svůj let ale několikrát odložil, až nakonec do další zastávky svého turné v Hamburku zamířil soukromým speciálem až v pondělí odpoledne.

RECENZE: Playback, drsný přístup a pak nuda v centru aneb Justin Bieber poprvé v Praze

Podívejte se na VIDEO z pražského pobytu Justina Biebera:

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme