Whoopi Goldberg radikálně zhubla! Co se s ní děje?

22. března 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Hubnutí pomocí léků je již několik měsíců žhavým tématem v Hollywoodu. Celá řada celebrit, jako například Oprah Winfrey, Sharon Osbourne a další se otevřeně přiznaly, že tyto léky užívají k úbytku váhy. Nyní se k nim přidává i Whoopi Goldberg, která za poslední měsíce výrazně zhubla.

Vítězka ocenění EGOT (Emmy, Grammy, Oscar a Tony) šokovala publikum pořadu The View, když při rozebírání nového speciálu Oprah Winfrey přiznala, že nezhubla přirozenou cestou. „Chvíli jsem byla hubená, pak zase výraznější. Moje váha se často měnila, ale nikdy to pro mě nebyl problém, protože nevnímám to, co o mně říkají ostatní,“ uvedla Whoopi.

Ale poté, co nabrala na váze během vážných zdravotních problémů, začala užívat lék názvu Mounjaro, aby se cítila znovu sama sebou. Během natáčení filmu Till vážila herečka téměř 140 kg. O něco později se cítila nemocně, myslela si, že má klasickou chřipku, ale nakonec skončila v nemocnici se zápalem plic v obou plicích.

Whoopi Goldberg ve filmu Till vážila skoro 140 kg. (Foto: Profimedia)

Whoopi je naštěstí bojovnice a všechny své zdravotní problémy dokázala překonat. Nyní se těší na třetí pokračování legendárního filmu Sestra v akci, ve kterém si znovu zahraje postavu Deloris Van Cartier. Zatím se pracuje na scénáři, ale sem tam světlo světa spatří informace o tom, kdo by se ve filmu mohl objevit.

Celebrity - další články

Doporučujeme