Xindl X chce ještě shodit deset kilo. Kvůli hubnutí sekl s alkoholem

14. ledna 2022·Celebrity·Redakce

Xindl X. (Foto: se souhlasem Xindl X)

Zpěvák Ondřej Ládek alias Xindl X nepřestává své okolí udivovat. Aktuálně je v úžasné formě. Za poslední dva roky zhubnul třiadvacet kilo. Jak se mu to povedlo? To prozradil v rozhovoru pro deník Blesk.

Xindl X se na hubnutí chtěl dát už v roce 2019. Po účasti ve StarDance mu to lékaři vyloženě doporučovali. “Tehdy se mi to nepovedlo, ale teď už jsem, doufejme, na váze, kdy by se mnou byli doktoři spokojení,” uvedl pro deník Blesk.

Nejvíce mu v hubnutí pomohla pandemie. S rodinou se díky tomu odstěhoval na španělský ostrov Tenerfie, kde si koupil dům. Manželka mu do mobilu v té době nainstalovala aplikaci na počítání kalorií. “Snažil jsem se hlídat příjem a výdej a nachodit nějakých osm, dvanáct kilometrů denně,” popisuje zpěvák. Bohužel za tyto měsíce nezhubl skoro nic.

“Zjistil jsem, že nahrazovat si sacharidy bílým vínem nefunguje. Protože podle tabulky to dobré bylo, tak tělo asi poznalo, že pro něj to dobré není. Takže když jsem po všech těchto hubnoucích pokusech nabral přes Vánoce další čtyři kila, rozhodl jsem se skončit s pitím,” řekl pro deník a dodal, že byl schopný vypít i dvě láhve vína za večer.

Nevzdal se a nakonec se mu podařilo zhubnout třiadvacet kilo. Přesto chce jít na váze ještě níž.“Chtěl bych dát dolů alespoň ještě deset kilo. Dostat se na osmdesát, abych vážil jako v sedmadvaceti. Dneska mám přes devadesát, což je moje svatební váha,” doplnil Xindl X.


Celebrity - další články

Doporučujeme