Xindl X oslavil 42. narozeniny. Od letoška jsem se rozhodl už jen mládnout, uvedl

17. srpna 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Xindl X. (Foto: Frekvence 1)

Písničkář Xindl X, vlastím jménem Ondřej Ládek, oslavil v pondělí 16. srpna 42. narozeniny. Nejprve mu popřála jeho manželka Monika s dětmi. V úterý večer si pak nadělí vlastní dárek, a to v podobě koncertu v pražském Open Air Ledárny Braník.

Věk je relativní! Od letoška jsem se rozhodl už jen mládnout. S rodinou oslaveno, zítra to oslavíme spolu na mém narozeninovém koncertě v Ledárnách Braník,” napsal na Instagram Xindl. Přesto podle něj bude nejlepším dárkem to, když fanoušci dorazí na koncert. “Těším se na vás,” dodal.

View this post on Instagram

A post shared by Xindl X (@xindlxofficial)

Xindl X je v poslední době známý hlavně tím, že skoncoval s přebytečnými kily. Na konci dubna oznámil, že za tři měsíce má dole krásných patnáct kilo. “V následujících měsících hodlám makat na tom, abych si váš potlesk zasloužil a vypadal takhle hubeně i v reálu. Ať se na mě v létě na festivalech dá koukat,” nechal se v minulosti slyšet na sociální síti.

Mezi zpěvákovy nejznámější hity patří V blbým věku, Na Vodě, Láska v housce, kterou nazpíval se zpěvačkou Olgou Lounovou a Cudzinka v tvojej zemi, kterou zpívá s Mirkou Miškechovou. Na koncertech vystupuje často sám s kytarou, občas s doprovodnou kapelou.

Celebrity - další články

Doporučujeme