Z bývalé hvězdy Ordinace Veroniky Gajerové se stala květinářka. V minisérii Sex ve městě ji už neuslyšíme, ale s herectvím rozhodně nekončí

30. ledna 2021·Celebrity·Luboš Procházka·Redakce

Herečka a dabérka Veronika Gajerová (Foto: archív Frekvence 1)

Nové pokračování seriálu Sex ve Městě bude bez herečky Kim Cattrallové, která v něm několik let hrála Samanthu. Kvůli tomu diváci přijdou i o hlas herečky Veroniky Gajerové. Známá dabérka je s tím ale smířena, stejně jako se svou současnou situací. Naposledy se objevila na jevišti na podzim, proto si našla místo ve velké firmě, kde zalévá květiny. V pořadu Press klub na Frekvenci 1 ji vyzpovídal Luboš Procházka.

Dabovat seriál Sex ve městě bylo dobrodružství

“Ze začátku jsme se při dabingu styděly. A potom už jsme to nějak dávaly, prostě levou zadní, už jsme se pak bavily. Vzpomínám, že tam byly situace, kdy to bylo tak neuvěřitelně vtipný, že jsme to musely přerušit a dát si pauzu a vysmát se, aspoň já teda. Ta herečka to opravdu hraje úplně skvěle, tu mojí figuru. Až jsem kolikrát nemohla dabovat, jak jsem se smála,” řekla Veronika Gajerová.

Herečky jsou si podobné

“Říkala mi spousta lidí, že jsem herečce, která hraje Samanthu podobná. Asi to byl důvod, proč si mě dabingová režisérka vybrala. Myslím si, že se Samanthou mám společný smysl pro humor. Kim Cattrallovou jsem dabovala i v jiných filmech, kdy hrála vážnější role, byla tam úplně jiná. Samantha  neskutečně sedla, ona to dělala přesně, nebyla prostě trapná,” zažertovala ve vysílání Frekvence 1.

Stala se z ní květinářka

“Teď nezkouším vůbec nic a ten čas jsem využila jiným způsobem, protože jsem to brala jako výzvu. Jednak proto, abychom neumřeli hlady. Pak jsem si říkala, že budu volit něco, co mě baví a na co čas normálně nemám, a to jsou květiny. Dělám pro jednu firmu v Čechách, která ze zabývá tím, že dělají květinové stěny, girlandy a já se o to starám. Musela jsem se to naučit a jsem za to ráda,” prozradila herečka, která se chce k hraní vrátit, jakmile to půjde.

Hrát jelito je fajn

Veronika Gajerová je známá i z českých seriálů. “Ordinace byla hrozně fajn, já jsem tam byla sedm let. Dělala jsem převážně se Zlatou Adamovskou, na pediatrii, což bylo moc krásné partnerství. To bylo baječný. Pak jsem přešla na sesternu, tam už to tak báječný nebylo, to byly poslední tři roky. A tu moji figuru vlastně začali psát, tak strašně zlou, že jsem to ani sama nechápala, protože mi vyhovovala ta rovina, že ona je spíš jelito, že je prostě taková kráva, ale furt milá kráva. To je poloha, kterou já strašně ráda hraju. To je herecky naprosto úžasnej obor. A když jsem byla jako Pantoflíčková odejita, tak tím to zhaslo,” dodala.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme