Z holky od vedle hvězda instagramu. Kordula Stropnická slaví 17. narozeniny

22. září 2022·Celebrity·Redakce

Kordula Stropnická a Veronika Žilková. (Zdroj: Profimedia)

V posledních dnech má herečka Veronika Žilková opět důvod k úsměvu. Může za to nejen její nový vztah, ale i narozeniny nejmladší dcery Korduly. Ta oslavila už sedmnácté narozeniny a herečka i na svém instagramu samozřejmě nezapomněla popřát.

V paměti mnoha lidí utkvěla už jako blonďatá roztomilá holčička s brýlemi a plnými tvářičkami. Jenže tohle už je dávno pryč. Z Korduly vyrostla pořádná kočka, která svou perfektní postavou a nádhernou tváří zaujala i na letošním filmovém festivalu v Karlových Varech.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Zilkova 😂 (@veronikazilkovastropnicka)

Kordula by se sice mohla živit jako modelkou, což jí i mnoho jejích fanoušků doporučuje, jenže jí učarovali koně a díky pravidelné jízdě na nich má opravdu skvělou postavu. Možná to byl důvod, proč ve zlatých šatech po boku své maminky učarovala všechny na červeném koberci.

A k narozeninám jí nezapomněla popřát právě Žilková. „Dneska má Kordulinka slaví 17! Moje milá, přeju ti do života jen to dobré a hodně štěstí,“ popřála své dceři a přidala společnou a nutno dodat, že i velmi originální fotku.


Celebrity - další články

Doporučujeme