Z její proměny oči přechází. Ilona Csáková se pochlubila postavou jako lusk, proměna je vidět i v obličeji

25. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Ilona Csáková. (Foto: Profimedia)

Vypadá naprosto fenomenálně a náležitě si to užívá. Zpěvačka Ilona Csáková dříve s váhou pořádně bojovala, ale nyní konečně našla recept na postavu snů a s kily navíc zatočila. Jak se jí to podařilo? To prozradila na svém instagramu.

Zpěvačka Ilona Csáková jde do sebe a pustila se do hubnutí. Právě časté váhové výkony jsou pro ni typické, protože vždycky bývala holka krev a mlíko. Na objemu jí vždy přidával i bohatě nabytý dekolt. Nyní se ale na instagramu pochlubila postavičkou jako lusk. V zajímavě střiženém černo-zeleném outfitu vynikly nejen štíhlé nožky, ale i celá postava. A to i když šlo o poměrně volný model.

Změna je ovšem vidět i v obličeji, který není už tak kulatý jako dřív. Zpěvačce to neskutečně slušelo. Na instagramu pod fotkou se to hemžilo samými gratulacemi a pochvalnými komentáři. „Často se mě ptáte, jak se mi podařilo shodit těch pár kil. Změnila jsem stravovací návyky. Oblíbila jsem si LC stravu, low carb. Je to strava se sníženým obsahem cukru, bez mouky a lepku,“ přiznala. Navíc ukázala i pokrmy, které v rámci své stravy užívá.

Kdo by ale čekal jen zeleninu, je na omylu. Ilona si s chutí dává žebírka, hamburgery, koláče a dorty. Zpěvačka si nic neupírá, vypadá skvěle a velmi si pochutnává. A změna je vidět. Diváci show Inkognito, kde se před časem objevila, tvrdili, že jí nemohli skoro ani poznat. Nejen že má nový účes a výrazné brýle, ale ke své proměně přidala i skvělou postavu.


Celebrity - další články

Doporučujeme