Z krásky plastikovou královnou. Goldie Hawn slaví 77. narozeniny, dnes je ale k nepoznání

25. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Goldie Hawn. (Zdroj: Profimedia)

Slavná herečka Goldie Hawn oslavila 21. listopadu 77. narozeniny. Hvězda filmů Smrt jí sluší nebo Přes palubu platila v mládí za velkou krasavici. Ale stejně jako mnoho známých hereček, ani ona nezvládla svoje stárnutí. Jak dnes vypadá? Odpovídá web Blesk.cz.

Od roku 1983 žije po boku partnera Kurta Russella a bohužel patří k těm dámám, které své stárnutí vůbec nezvládají. Stejně jako třeba Meg Ryan si ani Goldie Hawn není vůbec podobná. Ta tam je její krása, kterou vábila diváky do kin. Místo přirozeného vzhledu aktivní ženy po sedmdesátce vypadá její tvář jako velké varování před nástrahami estetické medicíny.

Goldie Hawn zamlada (Zdroj: Profimedia)

Někdo si tak může vzpomenout na závěrečnou scénu z filmu Smrt jí sluší, kde matka herečky Kate Hudson, ztvárnila sice nestárnoucí, ale postupně se rozpadající ženu, která si k dokonalému vzhledu pomáhá magickým elixírem. U herečky to záleží na tom, zda ji fotografové chytnou v soukromí nebo je perfektně nalíčená a upravená na nějaké akci. Okatá blondýnka s nejširším úsměvem na planetě je ale pryč.

A to kariéru měla tahle dřívější kráska opravdu skvělou. Jako malá holčička chodila na kurzy baletu a stepu, věnovala se hudbě a později vystupovala v televizních show díky modelingu, kterému se věnovala. Dvakrát se vdala a dvakrát rozvedla, s Kurtem už do toho potřetí nešla. A vypadá to, že jim to klape, protože jsou spolu už 39 let. Kromě známé herečky Kate Hudson, která podědila její krásu i herecký talent, má ještě dva syny. Olivera Hudsona a Wyatta Russella, kteří taktéž pracují ve filmové branži.


Celebrity - další články

Doporučujeme