Z oplácané holky s trvalou nejlepší máma v Gilmorkách. Lorelai bude už 50 let!

1. října 2016·Celebrity·Redakce

Tolik oblíbené Gilmorky se v nových epizodách vrátí už v listopadu, už teď se ale objevují první záběry a fotky z natáčení. Na Instagramu je nejčastěji zveřejňuje Lauren Graham, která hraje cool mámu Lorelai. Mimochodem, víte o tom, že už jí táhne na 50?! Kdo by to byl, při pohledu na ní, řekl, že?

Lauren Graham si užívá poslední měsíce jako čtyřicítka, protože už v březnu jí bude padesát. Při pohledu na její mladistvou tvář (ano, šušká se, že má v oblibě botox) a luxusní postavu, by jí ale tenhle věk málokdo tipoval. Přitom jako puberťačka byla docela oplácaná a žádná kočka to rozhodně nebyla.

Paradoxem je, že její seriálová postava Lorelai miluje jídlo a rozhodně se nijak neupejpá. Sama Lauren ale přiznává, že je už přes třicet let na dietě a pořádně se prakticky už nenají. To to natáčení v bistru u Luka musí vypadat!

Premiéra už v listopadu!

Příběh svobodné matky a její dcery, ale zároveň příběh dvou nejlepších kamarádek, odehrávající se v americkém městečku Stars Hollow. Skvělé a svižné dialogy, trhlé nápady, komplikované vztahy a spousta kofeinu, to jsou Lorelai a Rory, jejichž životní karamboly diváci sledovali od roku 2000 hned v sedmi sezónách.

PSALI JSME: Gilmorky se vrací! Rory omylem ujelo, co s ní bude v nových dílech

Po sedmi letech měl být konec a dlouho to tak dokonce vypadalo, jenže loni na podzim se začalo šuškat, že se Gilmorky vrátí. Pak stačilo pár provokativních selfie na Twitteru hlavních představitelek a bylo jasno! 

Premiéry nových čtyř dílů Gilmorových děvčat se dočkáme už 25. listopadu 2016. Epizody budou dlouhé 90 minut a ke zhlédnutí budou všechny najednou na Netflixu.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme