Zac Efron jako Matthew Perry (✝54)? Bylo to velké přání zesnulého herce

10. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

Matthew Perry a Zac Efron (Zdroj: Profimedia)

Smrt herce Matthew Perryho (✝54) otřásla nejen filmovým světem. Včetně Zaca Efrona, který byl podle zdrojů ten, kterého si zesnulý herec přál, aby si ho zahrál v případném autobiografickém snímku. Sám Efron se k tomu nyní vyjádřil.

Zac Efron měl ve středu premiéru svého nového filmu The Iron Claw v Dallasu v Texasu. Místo toho, aby mluvil o novém filmu, spíše vzpomínal na herce Matthew Perryho (✝54), který zemřel na konci října. Představitel Chandlera ze seriálu Přátelé dříve promluvil o tom, že pokud by o něm někdo točil film, chtěl, aby ho hrál právě Zac Efron.

To mladého herce samozřejmě potěšilo. „Je mi ctí slyšet, že by chtěl, abych ho hrál. Uvidíme, co bude,” svěřil se herec a dodal, že je nečekanou smrtí Perryho zdrcen. Oba herci se potkali na natáčení filmu Znovu 17. „Byl pro mě mentorem a myslím, že jsme natočili opravdu skvělý film. Vzhlížel jsem k němu, naučil jsem se od něj spoustu. Bylo pro mě neskutečné se na něj na natáčení dívat,přiznal otevřeně herec.

View this post on Instagram

A post shared by Zac Efron (@zacefron)

Matthew Perry napsal knihu o svém životě s názvem Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih, kde se vypsal ze všech svých problémů, včetně závislostí. Knihu plánoval zfilmovat, ovšem jestli k tomu opravdu dojde, je otázka. Efron nicméně na premiéře filmu šokoval svým vzhledem.

I když to nikdy nepřiznal, vypadá to, ale že má za sebou několik plastických operací obličeje nebo botox. Jeho vyhlazené čelo bez vrásek a trochu šikmá pusa, hovoří o tom, že šestatřicetiletý herec stárnutí moc nezvládá.

Celebrity - další články

Doporučujeme