Začalo natáčení minisérie o Ivetě Bartošové. Kdo si zahraje hlavní roli?

20. října 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Anna Fialová a Vojtěch Vodochodský v seriálu Iveta. (Foto: se souhlasem TV Nova)

Začalo natáčení třídilné minisérie o zesnulé zpěvačce Ivetě Bartošové. Celý koncept ponese název Iveta a v hlavní roli se objeví šestadvacetiletá herečka Anna Fialová. Celá minisérie pak bude ke zhlédnutí na Voyo a bude v ní zachycen celý život zpěvačky. Informoval o tom deník Blesk.

Diváci by neměli podle režiséra a autora scénáře Michala Semira očekávat nějakou senzaci. Nesoudíme ani nikoho z jejího okolí. Pro nás je to příběh o dívce z Beskyd, která chce být slavná a milovaná. Když toho ale docílí, o všechno přijde,” popsal pro deník Blesk.

V seriálu se budou moci diváci těšit nejen na Ivetu, kterou si zahraje Anna Fialová, ale i na její velkou životní lásku Petra Sepéšiho, který nešťastně zemřel pod koly vlaku. Toho bude hrát Vojtěch Vodochodský. Je to pro mě velká výzva. Příběh Ivety je opravdu silný,” řekla Fialová Blesku a dodala, že i když se s ní nikdy nepotkala, tak ji obdivovala.

View this post on Instagram

A post shared by vintage (@ceskejvintage)

Ve snímcích se objeví i Eliška Křenková, která si zahraje dvojče Ivety, Ivanu.“Jejich sesterský vztah byl daleko hlubší, než si všichni myslí. Jejich údajná rivalita patří k mýtům, i když, samozřejmě, ani tento vztah nebyl černobílý,” popsala Křenková pro deník. Otce Bartošové pak ztvární Miroslav Hanuš a maminku Alena Mihulová.


Celebrity - další články

Doporučujeme