Začátek nebyl nejlepší. Rodina Lucie Křížkové by na první dny nového roku nejraději zapomněla

4. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Lucie Křížková (Zdroj: Profimedia)

V téhle rodině se snad neumí nudit. Kdo by si řekl, že Silvestr a Nový rok budou mít u Křížkových klidný, pletl by se. Dcera moderátorky Lucie Křížkové a jachtaře Davida Křížka Lola se zranila a je odkázaná na berle.

Jak na Nový rok, tak po celý rok? Moderátorka Lucie Křížková se modlí, aby tato pověra neplatila. Její dcera Lola si totiž uhnala nepříjemné zranění, které ji nutí nosit berle. Lucie se s tím svěřila na sociálních sítí, kde sdílela fotku dcery se sádrou na noze.

Aby nebyla nuda,“ posteskla si moderátorka pořadu Sama doma. Naštěstí nejde o žádné vážné zranění. Žádný drama. Hopsalka nešikovně hopsla. Tak teď hopsá jen po jedné,“ vysvětlila máma nejen Loly, ale i staršího Davida.

View this post on Instagram

A post shared by Lucie Křížková (Váchová) (@lucie_krizkova)

I když nejde o nic závažného, tak jeden nepříjemný problém to pro rodinu znamená. Křížkovic rodina totiž každý rok 1. ledna chodí na procházku na Stezku korunami stromů na Lipno. Lolu tentokrát musel vynést tatínek. Dnešní novoroční výstup na Stezku korunami stromů byl jen pro odvážné. Ale přeci neporušíme tradici,“ sdílela Lucie a do světa poslala společnou fotku i za ztížených podmínek.

Celebrity - další články

Doporučujeme