Začátek osudové lásky mezi Josefem a Libuškou nebyl perfektní. Hrála zde roli nevěra

20. května 2022·Celebrity·Redakce

Herečka Libuše Šafránková s manželem Josefem Abrhámem. (Foto: ČTK)

Ačkoliv se manželství a celoživotní láska manželů Josefa Abrháma a Libušky Šafránkové považuje za perfektní a téměř až pohádkové. Počátek jejich milostného dobrodružství skýtal nepatrný zádrhel. Abrhám byl totiž v té době zadaný. Informace přinesl web Super.cz.

Když se s Libuškou seznámil, chodil v té době se zpěvačkou Naďou Urbánkovou, kterou tak dva roky pěkně vodil za nos. Jak už to tak bývá, o jeho milostných pletkách s o 14 let mladší herečkou se Naďa dozvěděla až jako poslední a ještě navíc od kadeřnice. Není tedy divu, že byla pěkně naštvaná a zklamaná.

Jenže proti osudové lásce nic nezmůžete. Když se Libuška s Josefem setkali poprvé v divadle, řekla herečka, že toho muže si jednou vezme. A jak řekla, tak se stalo. Jiskra totiž přeskočila vzájemně a už nebylo cesty zpět. Vzali se v roce 1976 a společně vychovali syna Josefa.

Partnery si byli i na stříbrném plátně. Například ve filmu Svatební cesta do Jiljí si zahráli bok po boku jako manželský pár, stejně tak jako ve fenomenální komedii Vrchní, prchni!, která se dá považovat za český klenot a je jedním z nejoblíbenějších českých filmů.


Celebrity - další články

Doporučujeme