Začátek roku nezačal nejlépe. Markéta Konvičková se svěřila, co se jí stalo s nohou a proč musí nosit obvazy

7. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Markéta Konvičková (Foto: ČTK)

Markéta Konvičková nezačala rok 2022 moc dobře. Na instagramu ukázala svým fanouškům levou nožku, kterou si podle svých slov doslova zmrzačila. V poslední době ji totiž sužují zdravotní problémy a tohle je zdá se jen špička ledovce. Informaci přinesl Blesk.

Půvabná plavovláska zvládá perfektně péči o domácnost, starost o dcerku Amálku i život na sociálních sítích. V poslední době se ale na instagramu odmlčela a mnozí její příznivci si mysleli, že jsou na vině Vánoce, konec roku a začátek toho nového. “Všechno zvládám… Zvládám se i zmrzačit,” svěřila se na instagramu Markéta Konvičková. Ta prostřednictvím krátkých instastories ukázala, že její levou nohu zdobí obvazy.

Blesku prozradila, že zavázanou nohu má už tři týdny. “Upadla jsem na Amálčinu dřevěnou hračku a mám prasklou kůži až do masa,” svěřila se. Zdánlivě banální zranění se ale ne a ne zahojit. “Nohy mám jak omalovánky, jak zakopávám o hračky nebo Amálka řádí a omylem papučkama kopne,” posteskla si zpěvačka. Proto musela vánoční svátky i Silvestr zvládnout s pohybovým omezením.

View this post on Instagram

A post shared by Markéta Konvičková (@marketakonvickova)

Velkou oporou jí je ale naštěstí přítel René, který se živí jako pilot pro jednu soukromou bratislavskou společnost. Na rodinné fotce, kterou Markéta publikovala na Štědrý den sice není žádné zranění vidět, ale je pravda, že má na sobě tmavé punčochy. Tak snad se jí všechno brzy zahojí a ona bude brzy běhat nejen za Amálkou, ale i po pódiích.


Celebrity - další články

Doporučujeme