Zakope princezna Kate s Meghan válečnou sekeru? Dostala příkaz z Paláce

5. března 2024·Celebrity·Redakce

Princezna Kate a Meghan Markle. (Foto: Profimedia)

Zahraničními médii se šíří zpráva, že princezna Kate byla nucena kontaktovat vévodkyni Meghan Markle, protože jí to přikázal Palác. Důvodem je, aby se pročistil vzduch, protože po vydání nové knihy Endgame je Buckinghamský palác opět terčem kritiky. Informoval o tom web livemint.cz.

Princezna Kate se zotavuje po operaci a na veřejnosti se dříve než po Velikonocích podle Paláce neobjeví. Přesto dostala na starost nelehký úkol. Pokusit se uklidnit rodinné vztahy, konkrétně mezi královskou rodinou a Meghan, která si spokojeně s princem Harrym žije v Kalifornii. Nejprve měl složitý úkol splnit princ William, ten ale prosbu krále Karla III. odmítl.

Po vydání knihy Endgame od Omida Scobieho se totiž vztah Meghan s členy královské rodiny opět zhoršil. Některé pasáže v knize si opět rýply do královské rodiny a pro řadu členů se podle serveru livemint.cz jedná o velmi kontroverzní obsah. Zejména opět rozdmýchala debatu spojenou s obviněním ohledně rasismu.

Krátce poté, co se objevila obvinění z knihy, Kate kontaktovala Meghan, aby vyčistila vzduch. Karel III. donutil Kate, aby se stala jeho mírotvorcem poté, co William roli odmítl,” sdělil médiím zdroj z Paláce. Panovník je tak kvůli sporu zastíněn a celá záležitost nevrhá dobré světlo na celou monarchii.

Harry s Meghan se od tvrzení ve knize již veřejně distancovali. Samotná Meghan se pak usmíření podle zahraničních médií nebrání. Tak se nechme překvapit, zda mise princezny Kate bude opravdu úspěšná.

Celebrity - další články

Doporučujeme