Zamilovaná Nikol Štíbrová se pochlubila novým partnerem

3. února 2020·Celebrity·Karolína Stránská

Na Silvestra potěšila Nikol svoje fanynky fotkou na Instagramu, kde ukázala postavu záhadného muže, který v náručí drží synka Mathiase. Potvrdila tak, že znovu randí.

Rozchod s tatínkem syna Mathiase Nikol potvrdila v srpnu roku 2018. “Je pravda, že jsme se před časem rozešli a nějakou dobu už spolu jako partneři nežijeme. Dál ale zůstáváme rodina, žádná dramata se nekonají. Bydlíme kousek od sebe, vidíme se téměř denně a dál fungujeme jako rodiče našeho syna,” uvedla tenkrát Nikol pro Blesk.

Nyní se zdá, že je opět šťastná a zamilovaná. Spokojenost totiž čiší nejen z ní, ale také z nového přítele a syna Mathiase. Společnou fotkou na Instagramu Nikol oficiálně potvrdila nový vztah. Jak z komentářů a Instastories vyplývá, muž na snímku pracuje v jedné vyhlášené pražské cukrárně, a proto se v komentářích strhla vtipná diskuze o tom, zda Nikol muže obdržela v rámci spolupráce s danou cukrárnou. “Tak snad ho v rámci spolupráce nepošlou dalším deseti blogerkám na vyzkoušení,” vtipkuje jedna ze sledujících.

 

View this post on Instagram

Tak dobrý, máme ho:)

A post shared by n i k o l s t i b r o v a (@stibrovicnikolka) on

Celebrity - další články

Doporučujeme