Zamilovaný Brad Pitt? S krásnou designérkou šperků chce jít do chomoutu

5. března 2023·Celebrity·Redakce

Brad Pitt. (Zdroj: Profimedia)

Herec Brad Pitt sice letos v prosinci oslaví 60. narozeniny, ale to neznamená, že by rezignoval na lásku. Ba právě naopak, hollywoodský fešák prý opět mluví o svatbě. Do chomoutu by se hrnul s Ines de Ramon. Informaci uvedl Daily Mail.

Od konce roku 2022 chodí Brad Pitt s návrhářkou šperků Ines de Ramon. Poprvé byli tuhle dva spatřeni v listopadu a podle zdroje časopisu People spolu chodí pár měsíců. Návrhářka se v květnu loňského roku rozvedla s Paulem Wesley po třech letech manželství.

Sama ale dlouho nebyla. S hollywoodským hercem se poznala díky společným přátelům a vypadá to, že si velmi rozumí. To ostatně dokazuje i sám Pitt, který měl svou novou přítelkyni představit i svým dětem, které má s bývalou manželkou Angelinou Jolie.

A vypadá to, že i když herec zkusil manželství už dvakrát, potřetí by se mu rovněž nebránil. „Tráví spolu co nejvíce času, Brad je s ní moc rád, protože Ines má pozitivní pohled na život. I proto si ji chce vzít, svěřil se zdroj blízký Pittovi.

Ines De Ramon (Zdroj: Profimedia)

Ten si prošel dvěma manželstvími a obě mu zkrachovala po pěti letech. S Jennifer Aniston se rozvedl v roce 2005, tu nahradila Angelina Jolie. V roce 2019 se ale rozvedl i s ní. Tak třeba mu to s krásnou Ines tentokrát vyjde.


Celebrity - další články

Doporučujeme