Zase má důvod k radosti! Kateřina Žbirková se objevila po boku nového muže

13. července 2023·Celebrity·Redakce

Kateřina Žbirková. (Zdroj: Profimedia)

Po dvou letech od smrti manžela Mekyho Žbirky (✝69) je zase konečně šťastná. Kateřina Žbirková se nedávno v pořadu Kápni božskou! na Blesk.cz svěřila, že je v otevřeném vztahu. A nyní se objevila po boku nového muže.

V úterý dorazila Kateřina Žbirková na premiéru filmu Můžem i s mužem a nebyla sama. Společnost jí dělal o osm let mladší multiinstrumentalista Jan Horáček, který se s jejím manželem Mekym Žbirkou dobře znal. Od roku 2001 byl totiž součást jeho kapely.

A právě Horáček se podílel i na hudbě k novému filmu. Žbirková ale jejich vztah nechtěla komentovat. „Honza je kamarád, známe se už léta. A já jsem přišla s kamarádkou,” dodala stručně. Ať je to jakkoliv, vedle Horáčka vypadala Žbirková velmi šťastně a usmívala se na všechny strany.

Kateřina Žbirková. (Zdroj: Profimedia)

Dotyčnou kamarádkou byla Kateřina Černá, která s ní spolupracovala na filmu Meky. Nyní vdova po slavném slovenském zpěvákovi píše knihu o soužití s Mekym. V knize by prý měly být zveřejněny i rodinné fotografie, které dosud veřejnost neměla šanci vidět a soukromé dopisy mezi ní a Mekym.

Celebrity - další články

Doporučujeme