Zase to udělal. Orlando Bloom se během koupání v Čechách svlékl úplně donaha

18. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Ilustrační foto
(Zdroj: Shutterstock)

Herec Orlando Bloom právě natáčí v České republice druhou řadu mysteriózního seriálu Carnival Row. Když se zrovna nevěnuje práci, vyráží jako velký milovník do přírody. O víkendu třeba se jal objevovat krásy vody v Berounce.

O víkendech sužovaly Českou republiky tropy, což pocítil i hollywoodský fešák Orlando Bloom. Proto se rozhodl, že se vyrazí smočit do Berounky v okolí Čertovy skály. Herce ale zřejmě vedro přemohlo tak moc, že se koupal naostro. Do objektivu fotoaparátu vystavil svůj holý zadek, na sociální síti ho ale zakryl smajlíkem broskve. Na zadku označil svou snoubenku Katy Perry.

View this post on Instagram

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom)

Fanoušci se shodli, že skupinka na druhé straně břehu měla štěstí, že herce viděla tak, jak ho Pán Bůh stvořil. A to nejen zezadu, ale i zepředu. “Ne, už zase,” narážel jeden z komentářů na rok 2016, kdy si herec vyrazil s Katy na paddleboard bez plavek. Svět tehdy oněměl úžasem nad jeho chloubou a zpěvačka přijímal gratulace, jak dobře si vybrala.

Orlando si s tím ale moc velkou hlavu nedělal. “Prostě jsem se cítil úplně svobodný,” okomentoval dotyčnou fotku o rok později pro časopis Elle. “Pro příště si budu pamatovat, že nikdy nejsme tak docela svobodní,” dodal herec, který slovo stud zřejmě nezná.


Celebrity - další články

Doporučujeme