Závislost překonala cvičením a životním stylem. Adele byla schopná vypít i čtyři flašky vína denně

5. dubna 2023·Celebrity·Redakce

Adele (Zdroj: Profimedia)

Zpěvačka Adele posledních několik let šokuje. Nyní se přiznala, že během koronavirové pandemie měla velký problém s alkoholem. Dokonce byla i závislou, protože byla schopná vypít během dopoledne čtyři flašky vína. Přiznala to na svém koncertě v Las Vegas.

Ve svých písní řeší svoje niterní bolesti a strasti. A nutno dodat, že si nevymýšlí, protože se nyní přiznala, že v minulosti měla problémy alkoholem. „V jedenáct dopoledne jsem v sobě mívala už čtyři lahve vína. Chtěla jsem pracovat na albu, aby byla věčně opilá. Vždycky jsem k alkoholu mívala blízký vztah,” svěřila se zpěvačka na svém koncertu v Las Vegas.

S alkoholem měla největší problém v době koronavirové pandemie. Stopkou pro ni byla smrt otce, který zemřel na rakovinu tlustého střeva a k alkoholu měl vždycky blízko. Dalším důvodem, proč s pitím v roce 2021 skončila, byl i fakt, že začala cvičit a hubnout.

View this post on Instagram

A post shared by Adele (@adele)

A alkohol k novému životnímu stylu moc nešel. „Navíc ve střízlivém stavu člověk mnohem lépe pozná sám sebe,” přiznala. Paradoxem je, že jejím posledním hitem je píseň Drink Wine, tedy Piju víno. Tak snad se usměvavá zpěvačka ke svým starým hříchům nevrátí.

Celebrity - další články

Doporučujeme