Zazvonil zvonec a lásky je konec. Lucie Vondráčková a Petr Vojnar potvrdili rozchod

2. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Lucie Vondráčková a Petr Vojnar (Zdroj: Profimedia)

Už několik měsíců si vrabci na střeše štěbetali o tom, že moderátor Petr Vojnar se rozešel se zpěvačkou a herečkou Lucií Vondráčkovou. Nyní to webu Extra.cz potvrdil i sám Vojnar.

Ani Lucie Vondráčková ani Petr Vojnar se ke konci vztahu nevyjadřovali. V době, kdy už bylo patrné, že jejich láska vyprchala, spolu dokonce vyrazili na akci.  “Věci jsou trošku jinak, než se zdá. Teď k tomu ještě nic říkat nechci,” napsal Vojnar v lednu pro Super.cz. Více se k celé záležitosti vyjadřovat nechtěl. Mlčela i zpěvačka.

Vše se změnilo až nyní, kdy oficiálně přiznal rozchod. “Nějakou dobu už se nevídáme. Ale je to soukromá věc, víc k tomu říkat nechci. Na začátku vztahu a vůbec celkově jsem byl vždy ke všem přátelský, upřímný a otevřený, ale v poslední době a speciálně v tomto případě mi to moc štěstí nepřineslo. Možná někdy v budoucnu,” řekl Vojnar, který se zpěvačkou chodil od loňského léta.

K rozchodu se teď vyjádřila i Vondráčková.„Někdy se to tak stane. Z lásky je přátelství. Zažili jste to?“ uvedla na svém instagramu. Fanoušci jí tam zahrnuli slovy podpory a sdíleli s ní i své vztahové problémy. Lucie tak svého Pana pravého musí znovu hledat.


Celebrity - další články

Doporučujeme