Zbytečný stres: Kristýna Leichtová promluvila o nervech s porodem

31. srpna 2018·Celebrity·Karolína Stránská

Zdroj: Kristýna Leichtová (Instagram)

Herečka Kristýna Leichtová se už může radovat z dcerky Dorotky. Té se ale na svět moc nechtělo a přišla na něj 12 dní po termínu. Ačkoliv mnozí vnímaní přenášení poměrně negativně, herečka to vidí zcela jinak.

“Ale jedno vám řeknu, “termín porodu” je slovni spojení a údaj který by si měli lékaři nechat pro sebe! To že se Dorotka rozhodla přijít na svět 12 dní po tomto “magickém” datu, způsobilo okolí i nám mnoho zbytečného stresu! Ještěže v Rakovníku byli trpěliví a až do poslední kontroly jsem od nich neslyšela nic o “přenášení” a “vyvolávání”. A nakonec se to celé samo začalo spouštět dva dny před hospitalizací. Každé těhotenství je jiné, každé děťátko potřebuje svůj čas, a stejně jako vaše tělo, nejvíc potřebuje DŮVĚRU! Věčné dotazy typu – pořád 2 v 1? Kdy konečně splaskneš? Budete vyvolávat? Asi se jí sem nechce? Co Hamilton? Zkoušeli jste sex? Víno? Co když bude až moc velká? Tak kdy už to bude?… Prostě nikomu a ničemu nepomůžou,” apeluje Kristýna na svém Instagramu.

Zároveň oslovuje budoucí maminky, aby se hlavně hodily do klidu a důvěřovaly sobě a svému dítěti a nedbaly na pokyny a rady, které jim předhazuje okolí.

Paní ortopedička říkala, že když kočárek, tak pořádnej cadillac. Tak my máme #bebecar a je to paráda a velká radost! #popolidesignove #kocarekproholcicku #akvarelaslida @vispa_nachod

A post shared by Týna Le (@kristyna__leichtova) on

Celebrity - další články

Doporučujeme