Zdědily po ní krásu a jemnost. Sabina Laurinová po dlouhé době ukázala své dcery. Budou z nich herečky?

23. května 2022·Celebrity·Redakce

Sabina Laurinová. (Zdroj: ČTK)

Sabina Laurinová svou starší dceru Valentýnu před veřejností rozhodně neskrývá. Teď ale udělala výjimku a do společnosti vyvedla i mladší Maju. I když mají holky jiného tatínka, nesou v sobě rysy krásné maminky. Informaci přinesl deník Blesk.

Valentýně je dvacet let a stejně jako její rodiče se vydala v uměleckých stopách. Její tatínek je zpěvák Josef Vojtek. „Vája studuje na pražské konzervatoři a teď má období, kdy nechce být s námi spojována a chce jít svou vlastní cestou. Krásně zpívá, hraje, ale jen jednou jsme si spolu zahrály, a to když jí bylo asi deset a ve videoklipu jsem hrála její matku,” říká Sabina Laurinová.

Sabina Laurinová a dcery (Zdroj: Profimedia)

Ale třeba si spolu někdy zahrajeme a dokážu si představit, že by si i zazpívala se svým tátou. Krásně zpívá, je dost razantní a po tátovi má takový specifický humor, je to taková křehká rockerka,” dodala herečka.  S uměleckou kariérou své dcery nemá problém ani zpěvák skupiny Kabát.Klidně proč ne, ale až dostuduje. Nedávno měla maturiťák, kde jsme shodou okolností oba vystupovali, ale každý zvlášť, to už by chtěli moc. Ale kdyby chtěla, tak jednou to s námi může rozjet, směje se Pepa.

To třináctiletá Maja, jejíž tatínek je stomatolog Karel Kameník je více studijní typ. Podle Sabiny je navíc dost introvert, což se příčí s tím, aby se vydala v umělecké kariéře. Po mamince ale rozhodně zdědila krásu a jemnost, stejně jako Valentýna. Na své krásné holky tak herečka může být rozhodně pyšná.


Celebrity - další články

Doporučujeme