Žena nebo muž? Roman Tomeš se promění v legendární postavu Hedwig, je k nepoznání

28. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Roman Tomeš (Foto: se souhlasem TV Prima)

Herec a zpěvák Roman Tomeš se rozhodně nebojí jít kvůli roli do extrému. To ostatně ukázal i tentokrát. Muzikálový herec se už v půlce února představí v hlavní roli kultovní broadwayské rockové show „Hedwig a její Angry Inch". Jak bude vypadat, ukázal na svém instagramu.

Nepoznaly ho ani vlastní děti. Roman Tomeš, kterého si diváci zamilovali třeba jako Tonyho ze seriálu Slunečná, se převlékl za excentrickou blonďatou rockerku, která brzy vyrazí i mezi lidi. Promění se v kultovní postavu Hedwig. Ta se narodila na sklonku 60. let minulého století ve východním Německu jako muž.

View this post on Instagram

A post shared by Roman Tomeš (@romantomes.cz)

Na prahu dospělosti se chtěl nelegálně přeoperovat na ženu, aby mohl utéct za železnou oponu do svobodného západního světa. Operace se ale nepodařila a Hedwiga zůstala na pomezí obou pohlaví. „Je jedno, co si oblékáte, jak vypadáte, jakou máte sexuální orientaci a podobně, protože pod tím vším jsme všichni stejně nahatí, dychtící po vnitřní svobodě a nalezení své druhé poloviny. To nás všechny spojuje a maže mezi námi rozdíly,“  říká herec.

Roli mu prý závidí i jeho manželka, herečka a zpěvačka Míša Tomešová, která by se měla zase objevit v seriálu ZOO. Míša se navíc musela i na nějakou dobu rozloučit s muzikálem Cabaret, který hraje Divadlo Bez zábradlí a které je teď na nějakou dobu uzavřeno. Muzikál Hedwig a její Angry Inch bude mít premiéru 17. února v Malostranské besedě.


Celebrity - další články

Doporučujeme