Zhubla 35 kilo a teď je obětí podvodu. Pavlu Tomicovou zneužili k nabízení přípravků na hubnutí

11. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Pavla Tomicová (Zdroj: Profimedia)

Herečka Pavla Tomicová šokovala nedávno svým vzhledem, když zhubla 35 kilo. Za úbytek kilogramů nemůže žádná zázračná dieta obsahující různé koktejly, ale vyvážená a pravidelná strava. Objevili se ale tací, kteří využili její jméno k propagaci reklamy. Informaci uvedl Blesk.cz.

Herečka čelí nevídané situaci. Její jméno se začalo objevovat v reklamě, která doporučuje přípravky na hubnutí. Pavla Tomicová s tím ale nemá nic společného, proto se od toho hned distancovala. „Na hubnutí jsem nic neužívala a neužívám,”zdůraznila. Podvodníci z lidí tahají peníze a jejím jménem si zajišťují pozornost. Je logické, že se to sympatické hvězdě seriálu ZOO vůbec nelíbí.

Za její proměnu může jen změna jídelníčku a pravidelná strava. „Prosím, upozorněte na to své kamarády a známé. Moc mě to zlobí, zneužili mé osoby a budu moc vděčná, když o tom podvodu budete informovat co nejvíce lidí. Děkuji vám moc,“ dodala herečka.

Herečku trápily jojo efekty, a tak si dala velmi záležet, aby tentokrát hubla zdravou formou a nepoužívala žádné hubnoucí zázraky. A to je důvod, proč se jí samozřejmě nelíbí, že někdo si na jejím jméně postavil propagaci. Navíc nikomu by se nelíbilo, kdyby zneužíval jeho jméno a dotyčný o tom nevěděl.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme