Změna je život! Anička Slováčková se ukázala v nové image, zamilovala si růžovou barvu

16. července 2022·Celebrity·Barbora Turková

Anna Julie Slováčková. (Foto: Frekvence 1)

Změna je život a léto je k tomu ideální příležitost. Netočí se, herci mají divadelní prázdniny, tak proč nezkusit nějakou drobnou vlasovou proměnu? To si řekla i Anička Slováčková, která se na instagramu pochlubila svým novým účesem.

Na premiéře filmu Elvis se Anička Slováčková ukázala s výrazně zasvětlenou hřívou a ofinou. A nutno říct, že vypadala jako kopie slavné americké zpěvačky Billie Eilish. Nikoho ale nenapadlo, že odbarvené vlasy jsou jen mezikrokem k nové a podstatněji barevnější image.

Zpěvačka a herečka se teď ukázala s růžovo-fialovou ofinou. K Aničce, která šaty ráda kombinuje s džínovou nebo koženou bundou, se to skvěle hodí. Celé je to hravě punkové, ale stále ještě dívčí a něžné. Její proměnu ocenili nejen fanoušci, ale i její kolegyně. „Anička má teda hustý vlasy!“ napsala na instagram zpěvačka Nikola Ďuricová.

View this post on Instagram

A post shared by 𝓐𝓷𝓷𝓪 𝓙𝓾𝓵𝓲𝓮 𝓢𝓵𝓸𝓿𝓪𝓬𝓴𝓸𝓿𝓪 (@anna_julie_slovackova)

Anička svůj nový účes představila velmi vtipně. Na instagramu zveřejnila dva snímky, které byly pořízeny „5 minut před koncertem“ a pak 5 minut po návratu z párty týdne. BALANC!!!“ vtipkovala u momentek. Na jedné byla dokonale nalíčená a nastajlovaná, na druhé je rozcuchaná, v mikině a v kalhotách, co vypadají jako od pyžama. „Pořád kočka,“ ujišťovali ji její sledující. A my s nim souhlasíme.


Celebrity - další články

Doporučujeme