Změna je život! Moderátorka Lucie Křížková šokovala fanoušky novou barvou vlasů

22. září 2022·Celebrity·Redakce

Lucie Křížková. (Zdroj: Profimedia)

S přicházejícím podzimem je nutné nejen si doma více přitopit, ale také vytáhnout teplejší modely a uzavřené boty. S podzimem přichází do našich šatníků i jiná móda a mnoho žen to také bere jako možnost změnit svůj účes. To ostatně udělala i moderátorka Lucie Křížková. S proměnou se pochlubila na instagramu.

Moderátorka prošla razantní změnou. Lucie Křížková sdílela fotku z kadeřnictví, na které má zrzavé prodloužené mikádo. Dřívější brunetka má zřejmě vlasové proměny v oblibě a občas po změně zatouží, protože v minulosti nosila i blond háro. “Miss jsem vyhrála jako blondýna. Pak jsem několikrát zkoušela hnědou a zpět světlejší,”  svěřila se kráska.

Fanoušci si ji dlouho dobu pamatovali jako brunetku. “Teď jsem byla dlouho tmavší a chtěla jsem zas změnu. Tak mě kadeřnice vyslyšela,” dodala Lucie, které to v tmavší barvě velice slušelo. Jestli si ale myslíte, že zrzavá je teď nová barva, kterou moderátorka nosí, jste na omylu. Lucie si totiž trochu pohrála s nervy svých sledujících.

View this post on Instagram

A post shared by Lucie Křížková (Váchová) (@lucie_krizkova)

Zrzavou na sobě měla totiž jen pár minut a jak sama přiznala, moc se v ní necítila. “Jako zrzka bych se necítila dobře. V zrcadle jsem se na sebe jako na zrzku dlouho dívat nemohla,” svěřila se. Zrzavá totiž byla součástí zesvětlovacího procesu. Nakonec má Lucie světle hnědé vlasy.


Celebrity - další články

Doporučujeme