Změna je život? Henry Cavill končí v roli zaklínače, nahradí ho Liam Hemsworth

31. října 2022·Celebrity·Redakce

Henry Cavill (Zdroj: Profimedia)

Fanoušci se musí připravit na velkou změnu. Budou se totiž muset rozloučit s představitelem Zaklínače Henry Cavillem. Ve třetí sérii úspěšného seriálu ještě bude, ve čtvrté ale už ne. Informaci uvedl na svých sociálních sítích.

Fenomén Zaklínač je láskou mnoha generací. Ať už se jedná o knižní sérii, počítačové hry nebo seriál. Svět zaklínače z Rivie je znám skoro všem. Příběh Geralta strhl svou kreativitou a napínavostí tolik lidí, že se stal inspirací pro několik sérií seriálu, počítačových i deskových her.

Mnozí byli překvapeni, když tvůrkyně Lauren Schmidt v minulosti oznámila, že Zaklínače si zahraje právě Henry Cavill, který byl známý hlavně jako slušňák Superman. Postava zaklínače je v knížkách ponurá, promiskuitní, temná, ironická, žárlivá, často vzteklá a tvrdohlavá. A málokdo si Henryho dokázal v této roli představit.

View this post on Instagram

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Ale nakonec bylo všechno úplně jinak, protože Cavilla si diváci oblíbili. Role otravného a vyhýbavého zaklínače se zhostil perfektně a málokdo si dokáže představit, že by Geralta měl hrát někdo jiný. Jenže to je právě to, co fanoušky čeká. Ve třetí sérii ho ještě uvidí, v té čtvrté už ne.

Přestože se jedná o Henryho vysněnou roli, v projektu nevydržel kvůli konfliktu názorů a představ, jak by měl jeho zaklínač vypadat. „Při mé cestě jako Geralt z Rivie jsem zažil mnoho dobrodružství i příšer. Bohužel ve čtvrté sérii odložím svůj medailon a meče. Oděv Bílého vlka za mne převezme fantastický Liam Hemsworth,” napsal na svůj instagram.

Liam je mladším bratrem Chrise Hemswortha, který je divákům znám jako Thor. Na setkáních u rodiny Hemsworthových tak bude příští svátky zřejmě veselo. U stolu se sejde totiž Thor a zaklínač. Uvidíme, jak fanoušci tuto změnu přijmou a zda seriál neztratí své věrné.


Celebrity - další články

Doporučujeme