Znám čas, kdy nemáte pomalu ani na rohlík, říká Marián Vojtko

24. září 2014·Celebrity·Redakce

Zápornější role mi jdou mnohem líp než ty kladné. V tom Fantomovi se to teď nabízí taky, protože on je, chudák, poznamenaný tím svým postižením na tváři a i psychickým.

Nejhorší vlastnost Františka Janečka z tvého pohledu?
Těch je strašná spousta (smích). Ale on se ke mně chová docela dobře, asi mě potřebuje… Ale on je hrozný perfekcionista, takže všechno, co není podle jeho představ, tak je špatně. A samozřejmě je to těžký, když producent chodí na skoro každou zkoušku, takže z něj je vlastně nervózní jak celý herecký a pěvecký tým, tak režisér tak i všichni kolem. Protože když to není podle jeho představ, tak se to jede znova a všechno se předělává (smích).

Poprosíme tě o komentář k následující  větě, kterou jsme vytrhli někde ze článku: „Krize ve vztahu s Janečkovou dcerou!“
Ježiš…. eeeh… kdy to bylo? Tak tři neděle? Krize přetrvává (smích).

Tys za roli v muzikálu Baron Prášil získal divadelní Thalii. Jak berou podobná ocenění z Čech na Slovensku?
Tak maminka s tatínkem tleskali a byli nadšení a vypili lahev šampaňského, takže v rodině to brali dobře (smích). Samozřejmě je to prestižní cena, která na Slovensku pro lidi znamená víc než v Čechách. Je to takový český fenomén. Český muzikál na Slovensku funguje, ale slovenský muzikál se v Čechách hraje dva měsíce a skončí.

Rozhovor si můžete poslechnout už zítra v 9:00 na Frekvenci 1.

Celebrity - další články

Doporučujeme