Zorka Hejdová a Katka Říhová se poprvé setkaly jako maminky a seznámily své rozkošné děti

24. května 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Zprávařka Katka Říhová s dcerou Sofií a moderátorka Zorka Hejdová se synem Nikolasem. (Foto: se souhlasem Katka Říhová)

Dlouholeté kolegyně a kamarádky z rádia Evropa 2, zprávařka Katka Říhová a moderátorka Zorka Hejdová se mohly od porodu konečně setkat i se svými dětmi. Dcera Katky, Sofie, se tak poprvé setkala s Nikolasem, který je o měsíc mladší. O svém setkání holky nadšeně informovaly na Instagramu.

Konečně,” napsala na začátek příspěvku Katka Říhová. Se Zorkou Hejdovou se naposledy viděla před porodem, a tak není divu, že měly obě ze setkání velikou radost. Poprvé se totiž obě setkaly v roli maminek.

Katka v příspěvku zavzpomínala na dobu, kdy docházely vysílat do rádia Evropa 2. Aktuálně sice “vysílají” celý den, ale jen doma pro své malé ratolesti. Pryč jsou doby, kdy  jsme dělaly “jen” Ranní nebo Odpolední show na Evropě 2, teď jedem poctivě Celodenní show, navíc jen pro jednoho posluchače,” uvedla s vtipem Říhová.

View this post on Instagram

A post shared by Katka Říhová (@katkarihova)

Moderátorka Zorka dala malé Sofince dárek v podobě šatiček a mini ramínek na oblečení s motivy růžových zajíčků. Děkujeme Zorka Hejdová za dlouho očekávanou návštěvu a Sofinka se Nikoláskovi omlouvá, že to setkání víceméně prospala… Za to Nikolásek, ten nám toho navyprávěl,” dodala na závěr zprávařka.

Celebrity - další články

Doporučujeme