Zorka Hejdová se rok po porodu ukázala v plavkách. Jste krásná žena, píší fanoušci

26. června 2022·Celebrity·Redakce

Zorka Hejdová. (Foto: se souhlasem Zorka Hejdová)

Že je moderátorka Zorka Hejdová krásná žena, všichni vědí. Tentokrát se rozhodla sdílet na isntagramu fotografii z dovolené, kde je jen v plavkách. Rok po porodu syna Nikolase vypadá opravdu skvěle, přesvědčte se sami.

Na zveřejněné fotografii leží Zorka na kamenech v neznámé dovolenkové oblasti a na sobě má zelenkavé dvoudílné plavky. Díky nim vynikly její opravdu skvělé křivky.

Došlo mi, že v tomto životě už titulku Sports Illustrated nejspíš nenafotím, a tak jsem se aspoň nastěhovala na kameny a Renata Langmannová našla ten nejlepší úhel a zvěčnila mě, za což jsem jí neskonale vděčná! A dokonce pominu fakt, že se mě Míra Hejda zeptal, v jaký aplikaci jsem udělala ty břišáky! Přitom moc dobře někde v hloubi duše ví, že je mám, jenom někdy nejsou tak vidět,” napsala pobaveně Zorka na instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Zorka Hejdová✨ (@zorkahejdova)

Následně se pod příspěvkem začaly objevovat obdivující a vtipné komentáře. “Moc jsem se nasmála. Ale vy jste kočka i bez filtru a aplikace,” napsala jedna ze sledujících. “Paní Zorko, jste neskutečně sexy, krásná žena,” dodal další. Ostatní pak poukazovali na to, že moderátorka je určitě zpět na své váze a že její manžel je opravdu šťastný muž.


Celebrity - další články

Doporučujeme