Zorka Hejdová zpět v rádiu! Na pomoc si vzala i malého pomocníka

16. června 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Malý Nikolas Hejda s moderátorem Tomášem Zástěrou. (Foto: se souhlasem Zorka Hejdová)

Moderátorka Zorka Hejdová si mateřskou dovolenou užívá naplno. Přesto neodolala a s malým Nikolasem, který roste jako z vody, se přišla podívat za kolegy do rádia Evropa 2. Chlapeček se poprvé viděl se "strejdou" Tomem a hned si padli do oka. O setkání informovala Hejdová na svém Instagramu.

Malý Nikolas roste doslova jako z vody, a tak bylo na čase, aby mu jeho maminka ukázala, kde spolu devět měsíců vysílali. Včera jsme se byli ukázat na Evropě 2,” napsala v jednom z příběhů Hejdová. Rádio navštívila v době, kdy zrovna vysílal její dlouholetý parťák, moderátor Tomáš Zástěra. Seznamovačka se strejdou Tomem,” uvedla k jednomu z videí.

 

Zástěra byl z návštěvy nadšený. Společně si povídali a malý Nikolas, přes počáteční mračení, si  nakonec “strejdu” Toma oblíbil. Důkazem jsou fotografie plné vřelého úsměvu. Ovšem i přes jeho nevybíravý a nemístný humor si získal strejda Tom Nikoláskovy sympatie,” dodala ve stories Zorka.

 

 

 

Chlapeček se manželům Hejdovým narodil 8. dubna a okamžitě se stal miláčkem fanoušků. Není divu, protože se jim opravdu povedl a každá fotografie nebo video, kterou moderátorka sdílí má velký úspěch.

Celebrity - další články

Doporučujeme