Zorka Hejdová zveřejnila fotografie otce se synem: Jsou plné lásky a něhy, píší fanoušci

13. května 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Moderátor Míra Hejda se synem Nikolasem. (Foto: se svolením Zorka Hejdová)

Moderátorka Evropy 2 Zorka Hejdová si mateřství užívá naplno. Fanoušky na Instagramu co chvíli zásobuje roztomilými fotkami svého syna Nikolase. Nedávno zveřejnila fotku tatínka se synem a fanoušci se doslova rozplývají.

Je to už měsíc, co Zorka Hejdová porodila svého prvorozeného syna Nikolase. Od té doby se všechna pozornost soustředí jen na něj a není divu. Chlapeček se Hejdovým opravdu povedl a každá fotografie, kterou moderátorka sdílí má velký úspěch.

V posledním příspěvku je novopečený tatínek Míra vyfocený společně se svým synem. Z fotografií tak na vás dýchne atmosféra plná lásky a otcovské něhy. Míra vám nějak zkrásněl tím otcovstvím. Máte doma krásné miminko a velice spokojeného tatínka,” napsala k příspěvku Jaroslava. Fotky tatínka s miminkem to je nejvíc,” dodala fanynka Lucie.

View this post on Instagram

A post shared by Zorka Hejdová✨ (@zorkahejdova)

Den předtím maminka také sdílela profesionální fotografii od fotografky Dany Leitner. Kde malý Nikolas leží v dřevěném kočárku a Zorka ho objímá.  To je něžné, napsala jedna z fanynek. Tak tohle je sladký,” dodala další.

View this post on Instagram

A post shared by Zorka Hejdová✨ (@zorkahejdova)

Celebrity - další články

Doporučujeme