Zpátky v sedle a ten nejhezčí pohled. Královna se v 96 letech opět projela na koni

26. června 2022·Celebrity·Barbora Turková

Alžběta II. (Foto: ČTK)

Nádherný pohled. Královna Alžběta II. se opět vrátila do koňského sedla. Všichni vědí, že ježdění na koni je její oblíbená činnost, a proto je skvělé, že si panovnice mohla v 96 letech opět zajezdit. Informaci uvedl The Sun.

Dlouhých devět měsíců musela královna Alžběta II. čekat, aby si mohla opět sednout do sedla. Lékaři jí vzhledem k problémům s chůzí jízdu na koni nedoporučili. Informaci o projížďce britské panovnice přinesl britský bulvární deník The Sun s odvoláním na palácové zdroje. Palác ovšem žádné fotografie z královniny vyjížďky zatím nezveřejnil.

Královna si to užila. Během těch devíti měsíců jízdu na koni opravdu postrádala. Mohla jezdit jenom ve svém golfovém vozíku a venčit své corgi,“ uvedl pro The Sun zdroj z Buckinghamského paláce. Proč ale královna nemohla jezdit, lékaři nijak nekomentovali, ale královna si musela na doporučení zdravotníků odpočinout.

Královna si takhle užívala jízdu na koni v roce 2020. (Zdroj: Profimedia)

Kvůli zdravotním problémům tak vynechala řadu společenských akcí, a to nejen v rámci oslav u příležitosti jejího platinového jubilea, ale i dalších akcí. „Vidět ji znovu v sedle je báječné znamení po tom, co jsme měli tolik starostí o její zdraví. To, že je schopná jezdit v 96 letech, je obdivuhodné,“ dodal zdroj z paláce.


Celebrity - další články

Doporučujeme