Zpěvačce Natálii Grossové je už devatenáct let. Je z ní úspěšná a krásná žena

29. září 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Natálie Grossová (Foto ČTK)

V úterý oslavila Natálie Grossová své už devatenácté narozeniny. V současné době ji můžete vidět v muzikálu Čarodějka, kde v alternaci s Nikolou Ďuricovou hraje jednu z hlavních rolí a má za sebou úspěšně složenou zkoušku z dospělosti. Jaké má do budoucna plány, nám prozradil Extra.cz.

Když bylo talentované Natálii pouhých třináct let, přišla o svého otce, politika a bývalého premiéra Stanislava Grosse, který ve svých pětačtyřiceti letech zemřel na amyotrofickou laterální sklerózu a pro Natálii, její starší sestru Denisu a maminku nastalo těžké období.

Už v té době byla výbornou mladou zpěvačkou a později účinkovala v muzikálech Fantom Opery, Ples upírů, Mýdlový princ nebo Čarodějka. Kromě divadelních prken se objevila také v seriálech Poldové a nemluvně, SlunečnáModrý kód.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený 𝐍𝐀𝐓𝐀𝐋𝐈𝐄💎 (@nataliegrossova_official)

Není tedy divu, že s takovým pracovním nasazením se rozhodla po maturitě na vysokou školu nejít a raději studovat jazyky, což jí podle jejích slov baví a jde. Pestrý je i její milostný život, protože randí se svým kolegou z muzikálu Čarodějka, operním pěvcem Danielem Matouškem.

 

 


Celebrity - další články

Doporučujeme