Zpěvačka Grimes a Elon Musk odmítli prozradil pohlaví miminka. Jednou si prý vybere samo

7. března 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Elon Musk a Grimes. Foto: Shutterstock

Kanadská zpěvačka Grimes (31) a miliardář Elon Musk (48) spolu čekají své první společné dítě, které by mělo přijít na svět již za dva měsíce. Když se však fanoušci zeptali na jeho pohlaví, dostalo se jim překvapivé odpovědi: o tom si prý potomek jednou rozhodne sám. 

Kanadská zpěvačka a umělkyně Claire Elise Boucher, známá pod pseudonymem Grimes, přivítá již za pár týdnů na světě své první dítě. Jeho pohlaví ale zatím ani ona, ani jeho otec Elon Musk prozrazovat nehodlají. V pátek nastávající maminka prozradila, že se potomek slavných rodičů jednou může rozhodnout podle svého.

Během pátečního živého vysílání na YouTube zpěvačka probírala své těhotenství se svými fanoušky. Na dotaz na pohlaví ale zareagovala pro některé zřejmě překvapivě. Zda čeká chlapečka nebo holčičku prý neprozradí, aby ochránila soukromí dítěte.

“Nemyslím si, že dítě může dát v tuhle chvíli souhlas s tím, aby bylo slavné a aby byl jeho život veřejný,” uvedla zpěvačka podle časopisu People. Svěřila se také, že nechce potomka škatulkovat podle stereotypů pohlaví, protože jednou by se mohl identifikovat jinak.

“Nechci jim dávat nálepku pohlaví, protože jednou by to mohli cítit jinak. Nevím, připadá mi, že není potřeba, aby se to vědělo,” svěřila se. “Mohou se o svém osudu a identitě rozhodnout sami,” prohlásila na adresu svého nenarozeného dítěte.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme