Zpěvačka Grimes vysvětlila význam jména svého miminka. S miliardářem Muskem ho pojmenovali X Æ A-12

6. května 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Twitter / Elon Musk; Intagram / Grimes

Miliardář Elon Musk (48) a zpěvačka Grimes (32) nedávno přivítali na světě svého společného syna. Když ale dvojice zveřejnila jméno miminka, fanoušci zůstali poněkud překvapení. Chlapec se totiž jmenuje X Æ A-12. Netradiční volba okamžitě rozjela vlnu spekulací, co symboly znamenají a jak se jméno vlastně vyslovuje. Grimes nyní fanouškům podala nápovědu.

Jméno novorozeného syna miliardáře a vizionáře Elona Muska a zpěvačky Grimes pořádně zamotalo fanouškům hlavu. Nikdo totiž nevěděl, co podivná směsice písmem, čísel a znaků vlastně znamená či jak jméno správně vyslovit. Zpěvačka, pro kterou je chlapeček prvním dítětem, nakonec ve středu na svém Twitteru zveřejnila nápovědu.

“X je neznámá proměnná, Æ je moje elfské hláskování Ai (láska a/nebo umělá inteligence), A-12 = předchůdce SR-17 (naše oblíbené letadlo). Žádné zbraně, žádné obranné systémy, jenom rychlost. Skvělý v boji, ale nenásilný. + A = Archangel, moje oblíbená píseň,” napsala umělkyně.

Že se potomek vizionářského páru nebude jmenovat zcela tradičně, oznámila dvojice už dopředu. “Už mám jméno pro miminko, ale nechci ho říkat, protože každý, komu jsem ho řekla, ho nesnáší a všichni si z něj budou dělat legraci. Ve skutečnosti je to ale geniální jméno a lidé ho zatím jenom nejsou schopní docenit, protože je moc avantgardní,” uvedla před časem v živém vysílání na YouTube.

Po zveřejnění podivného jména začali lidé okamžitě spekulovat, jak se vlastně vyslovuje. Server Business Insider přišel s teorií, že ve skutečnosti zní “X Ash Archangel”. Další verze odhaduje, že by se jméno mohlo vyslovovat “Sasha 12”.

Celebrity - další články

Doporučujeme