Zpěvačka Sia je maminkou. Adoptovala hned dva náctileté chlapce

23. května 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Shutterstock

Australská zpěvačka Sia (44) se v rozhovoru pro GQ svěřila, že se z ní nedávno stala matka. Ne ovšem proto, že by přivedla na svět miminko, nebo snad porušila své předsevzetí zůstat do konce života single. Namísto toho se rozhodla adoptovat dva dospívající chlapce, kteří by za krátko byli vyřazeni ze systému pěstounské péče. 

Australská zpěvačka a autorka hitu Chandelier Sia se nedávno svěřila, že ve svém životě učinila velké změny. Již loni se prý stala adoptivní matkou dvou dospívajících chlapců, kteří by brzy byli příliš staří na pomoc pěstounského systému.

“Minulý rok jsem adoptovala dva syny. Bylo jim oběma 18 – teď je jim 19 let. Brzy by vyrostli ze systému pěstounské péče. Oba je miluji,” svěřila se v rozhovoru pro server GQ. Slavná zpěvačka tak chlapcům poskytla pomocnou ruku a zajistila, aby měli lepší start do života.

Karanténu kvůli pandemii už prožili všichni tři společně. “Pro oba z nich je to poměrně náročné. Pro jednoho ještě víc, než pro toho druhého,” svěřila se o svých chlapcích. “Oba ale dělají skvělé věci, které jim prospívají, a to pomáhá. Hodně se vzdělávají,” popsala zpěvačka.

Sia se v roce 2016 nechala slyšet, že do konce života plánuje být single. Díky dvěma synům ale osamělá nebude.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme