Zpěvačka Susan Boyle by se v 58 letech ráda stala matkou

27. června 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook / Susan Boyle

Zpěvačka původem ze Skotska se před deseti lety ze dne na den stala světovou hvězdou, když všechny ohromila svým výkonem v britské soutěži The Britain’s Got Talent. Žena s Aspergerovým syndromem nikdy neměla romantický vztah, nyní však přiznala, že by se i navzdory svému vyššímu věku ráda stala maminkou. Do budoucnosti plánuje zapojit se do pěstounské péče.

Ačkoli Susan Boyle nikdy vlastní rodinu nezaložila, dodnes toho velmi lituje. “Až se věci trochu uklidní, ráda bych se stala pěstounkou,” prozradila v rozhovoru u příležitosti vydání svého nového alba Ten v nedávné epizodě podcastu Dana Woottona. “Nikdy jsem neměla své vlastní, toho v životě nejvíce lituji. Miluji děti,” přiznala.

“Je mi 58, takže už mám rodinnému krbu co nabídnout. Mám krásný dům, proč ho s někým nesdílet?” myslí si Boyle. A její přátelé jí dávají za pravdu. “Susan měla vždy opravdový cit pro děti a je s nimi úžasná. Má silnou, pečující, mateřskou povahu. Už nyní je mimo světla reflektorů aktivní v pomoci různým charitám, které se starají o děti,” potvrdil zdroj z jejího blízkého okolí britskému deníku The Sun.

Vzhledem k věku zpěvačky již není možné, aby si dítě pořídila biologickou cestou a není ani možné jej legálně adoptovat, pěstounská péče se tak zdá ideálním řešením.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme