Zpěvák, který po sobě dvakrát vyprodal O2 arénu slaví narozeniny! Marek Ztracený už rozhodně není žádná »rychlokvaška«

26. února 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Zpěvák Marek Ztracený s hercem Bolkem Polívkou (Foto: Julie Vrabelová)

Oblíbený zpěvák napříč generacemi, Marek Ztracený, slaví 36. narozeniny. Rodák z Železné Rudy má na kontě mnoho chytlavých hitů, které v rádiu můžeme slyšet denně. Také je držitelem mnoha ocenění, jako první obdržel Českého slavíka za Objev roku.

Marek Ztracený, rodným jménem Miroslav Slodičák, se dostal lidem poprvé do podvědomí díky písni Ztrácíš, kterou nazpíval v roce 2008. V tentýž roce získal také Českého slavíka v kategorii Objev roku. Bohužel potom se mu s ostatními písněmi delší dobu nedařilo prorazit a mnoho lidí ho považovalo jen za tzv. rychlokvašku nebo za zpěváka jednoho hitu. Následovalo album Pády, za které v roce 2015 obdržel mnoho pozitivních recenzí a jeho kariéra se začala rozjíždět naplno.

Největší úspěch zpěvákovy kariéry

V roce 2017 k desátému výročí  od vydání singlu Ztrácíš uspořádal koncert ve Forum Karlín, kde s ním zpívala i největší hvězda českého showbyznysu mistr Karel Gott (+80). Následovalo album v roce 2020 Planeta jménem stres.

View this post on Instagram

A post shared by Marek Ztracený (@marekztraceny)

Největším jeho kariérním úspěchem je dvakrát vyprodaný koncert v O2 aréně. Spolu s ním na něm účinkovalo spoustu hvězd jako třeba Hanka Zagorová, Marta Jandová a nechyběl ani zesnulý Mistr, který se objevil na plátně při písni Ta Pravá, kterou Ztracený pro něj složil.

Na koncertu také přichystal překvapení pro svou dlouholetou partnerku Marcelu Skřivánkovou se kterou vychovává devítiletého syna Marka. Marcelu před zraky několika tisíc diváků požádal o ruku. Už nějakou dobu to spolu táhneme, co kdybychom to spolu táhli už navždycky, vyslovil se tehdy večer zpěvák.

View this post on Instagram

A post shared by Marek Ztracený (@marekztraceny)

Mezi jeho neznámější hity se řadí například písně Ztrácíš, Sex s ex, Léto ’95, Naše Cesty. Nejnovější je píseň k filmu Gump – pes, který naučil lidi žít. Je o naději a o tom, že i když vás život někdy srazí na zem a připraví různé zkoušky, tak vždycky stojí za to se zvednout a bojovat. Ve videoklipu si zpěvák zahrál na piano s oblíbeným hercem Bolkem Polívkou.


Celebrity - další články

Doporučujeme