Zpěvák Sam Smith čelí kritice. Jeho koncertní kostýmy jsou prý nevhodné pro děti, ozývá se veřejnost

21. dubna 2023·Celebrity·Redakce

Sam Smith. (Foto: Profimedia)

Zpěvák Sam Smith zvedl v řadách veřejnosti vlnu nevole. Lidé si stěžují, že jeho kostýmy, ve kterých vystupuje na svých koncertech, jsou nevhodné pro dětskou část publika. Jeho fanoušci se ale za něj postavili a vkus Smitha obhajují. Informoval o tom server Yorkshire Live.

Zpěvák tento týden odstartoval turné Gloria Tour ve velkém stylu. Bohužel jeho výběr jednotlivých outfitů zvedl některé lidi ze židle. Podle mnohých nejsou vhodné pro dětské fanoušky, kteří na koncertu byly přítomní.

Během koncertu vystřídal Smith celou řadu outfitů. Jedním byly zelené šaty s čelenkou v barvách vlajky, která zastupuje LGBT komunitu. Následně se svlékl jen do černého korzetu a černých kalhotek s flitry a síťovaných punčoch.

View this post on Instagram

A post shared by Sam Smith Ukraine💛💙⚓️ (@samsmith_fan_page_ukraine_kh)

Mnoho lidí z řad veřejnosti, zejména rodičů malých návštěvníků, tímto pobouřil. Jejich reakce se ale dotkla významně i věrných fanoušků Sama Smitha. Podle nich rodiče nejsou dostatečně nad věcí. “Sam Smith si na sebe může obléct, co chce,” ragoval na hejty jeden ze sledujících na instagramu. Další fanoušci s tímto výrokem souhlasili. “Hodně koncertů není vhodných pro děti, je jen na vás, jestli děti vezmete.” “Vzít dítě na koncert Sama Smitha, a pak být z toho pobouřený, je jako byste se dívali na porno a rozčilovali se kvůli nahotě.”

Není to poprvé, co oblečením na sebe zpěvák strhnul takovou pozornost. Například na letošním udílení hudebních cen BRIT Awards dorazil v latexovém modelu s nafouklými rukávy a nohavicemi. To byl podle mnohých obrovský úlet. Celý outfit nebinární Smith doladil ještě latexovými kozačkami na vysokých podpatcích a platformě.

Celebrity - další články

Doporučujeme