Zprávařka Říhová oznámila pohlaví miminka přímo ve vysílání. Asistovali jí Mareš a Hezucký

16. října 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / katkarihova

Současná přísná ochranná opatření znemožňují nastávajícím maminkám pořádat jakékoli větší rodinné oslavy nebo oblíbené party, na kterých se odhaluje pohlaví miminka. Zprávařka Katka Říhová z rádia Evropa 2 se však krásného okamžiku nechtěla vzdát a rozhodla se proto pohlaví svého miminka odhalit přímo ve vysílání. V ranní show jí s tím pomohli kolegové Leoš Mareš a Patrik Hezucký. 

Příchod miminka je v životě každého rodiče důležitým okamžikem. Bohužel, v současné koronakrizi není úplně snadné sdílet tento krásný moment s ostatními tak, jak by si lidé přáli. Katka Říhová z rádia Evropa 2 se s tím ovšem poprala po svém.

Aby si významnou chvíli užila opravdu se všemi, na kterých jí záleží, a zároveň nikoho neohrozila, rozhodla se využít éteru Evropy 2. V páteční ranní show tak učinila s pomocí kolegů Patrika Hezuckého a Leoše Mareše.

Dámy a pánové Katka Říhová bude mít v březnu, když vše dobře dopadne, chlapce a nebo dceru. Katko, tenhle okamžik je jenom tvůj,“ předal kolegyni slovo Leoš Mareš.

“Chtěla bych říct, že jsme si to přáli, staneme se rodiči HOLČIČKY,“ odhalila šťastná moderátorka. Ta se přitom sama pohlaví svého dítěte dozvěděla teprve ve středu.

View this post on Instagram

Jedeme z kontroly a vezeme si v obálce pohlaví. Tak co to bude?!? ? #kindersurprise #jestejsmejineotevreli #modrajedobraagenderoveneutralni #jinouobalkunemeli

A post shared by Katka Říhová (@katkarihova) on

Celebrity - další články

Doporučujeme