Zrušila koncerty, protože jí stále není nejlépe. Jak se zdravotně daří Hance Zagorové?

6. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Zpěvačka Hana Zagorová. (Foto: se souhlasem Hana Zagorová)

Všichni už doufali, že svou milovanou Haničku uvidí na pódiích. Postcovidový syndrom ale s oblíbenou Hanou Zagorovou zamával více, než se čekalo a zpěvačka se stále na vystupování necítí. Informaci uvedl deník Aha!

Kalendář má narvaný, a tak Hanka Zagorová doufá, že brzy naskočí do pracovního procesu. Na začátku týdne byla na jejích webových stránkách ještě vystoupení napsaná, v úterý už bylo všechno jinak. Zatím zrušila koncert 11. ledna v Sušici a koncert z 12. 1. v Náchodě se přesunul na květen. Tam by měla vystoupit s Petrem Rezkem v doprovodu Boom!Bandu.

Lékaři Hance vůbec ještě nedoporučují vystupovat a ona se na to také necítí,” řekl Aha! kapelník Boom!Bandu Jiří Dvořák. On sám ale netuší, kdy se zpěvačka na pódiu objeví. A neví to ani sama zpěvačka, která stále dochází na krevní transfuze. “Hanka je pořád slabá, špatně se jí chodí,” komentoval Dvořák, který Hanku za poslední měsíc viděl jednou.

Oblíbené Haničce Písničce nebylo dobře ani na podzim, kdy se točil silvestrovský Největší flám s Jiřinou Bohdalovou. „Nebylo jí tam vůbec dobře. Bolela ji k tomu všemu ukrutně záda, což způsobily nalomené obratle, jak se později zjistilo. Těch zdravotních problémů je na ni najednou strašně moc,“řekl Dvořák.

Velmi podobně to vidí i další Hanky spolupracovník a kamarád Karel Vágner. „Hanka chodí neustále po lékařích. Ten covid ji úplně vyřídil. Vždycky měla problémy s krvinkami, všechno se to ale potom ustálilo. A teď ten koronavir naprosto všechno vrátil o dvě desítky let nazpátek,“ přiznal.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme