Marek Ztracený je ženatý! Co už víme o jeho velkém dni?

21. června 2023·Celebrity·Redakce

Marek Ztracený a Marcela Ztracená (Foto: Instagram Marka Ztraceného)

Na trojkoncertě v Edenu zpěvák Marek Ztracený odhalil krásnou skutečnost, že si "svou milou" konečně vzal. Na sociálních sítích pak sdílel několik fotek z veselky a připojil zatím jen základní informace. Co o svatbě Marka a Marcely tedy víme?

“Dnes je to 14 let od našeho prvního setkání a taky 40 dní od naší svatby,” napsal Marek Ztracený v úterý 20. června na svůj instagram pod sérii fotografií ze svatby. Z toho tedy vyplývá, že pokud umí Marek počítat, se svou dlouholetou přítelkyní a matkou svého syna si řekli své ano 11. května.

Podle fotek je znát, že Marcela byla opravdu okouzlující nevěsta. Krásné šaty s kytičkami, výstřihem a rozparkem jí ještě víc přidávaly na atraktivitě. Vlasy měla načesané jako princezna a s Markem v béžovém obleku jim to moc slušelo. Vypadá to, že nevěstu k oltáři odvedl jejich společný syn Marek.

View this post on Instagram

A post shared by Marek Ztracený (@marekztraceny)

“Díky paní Ztracená, že nosíš mé jméno,” pokračoval text v příspěvku na instagramu. To tedy naznačuje, že si Marcela vzala manželovo jméno. S žádostí o ruku, a i se svatbou si dával oblíbený český zpěvák na čas. Není žádným tajemstvím, že svou Marcelu dokázal svého času pořádně potrápit, když zlobil s fanynkami. Doufáme tedy, že přestože jsou Ztracení, už se oba nadobro našli.

Celebrity - další články

Doporučujeme