Co se může stát, když to přeženete s energetickými nápoji? Neuvěřitelný příběh velké lásky

11. července 2020·Články·Redakce

Zdroj: Endres Photography

Jste zvyklí dát si při únavě v práci nebo za volantem energetický nápoj? Málokdo přemýšlí o následcích pro náš organismus.  O bolestný příběh se na sociálních sítích podělila žena, jejíž manžel vinou energetického nápoje málem přišel o život.

Austin měl štěstí v neštěstí, už navždycky bude jeho pohled do zrcadla jiný než dřív. Důvodem k životu je pro něj manželka a syn. Když měl Austin osudnou nehodu, byla Brianna na začátku těhotenství.

“Láska, to znamená obětovat věci, které jste ani netušili, že byste kdy obětovat mohli. Je nezištná. Už jste se kvůli ní někdy cítili tak, že skoro nemůžete dýchat?” Takto začíná vyprávění Brianny, která na svém Facebooku sdílela příběh své rodiny. Když byla těhotná, měla zažívat to nejkrásnější období, čekání na potomka. Jednoho dne ji však vzbudila její matka a řekla, že Austin měl nehodu. Jejího manžela postihlo krvácení do mozku a lékaři došli k závěru, že je to vinou nadužívání energetických nápojů. Austin v tom období hodně a dlouho pracoval a navíc dojížděl a díky těmto nápojům byl schopný zůstat vzhůru a vše zvládat.

“Manžela čekaly dvě operace mozku, následovala mrtvice, záchvaty, otoky, nebyli jsme na to připraveni,” pokračuje Brianna. Těhotenství naštěstí proběhlo v pořádku a zlomená žena svou vůlí a odhodláním vše zvládla i sama, přestože doufala, že její manžel bude samozřejmě u této velké události s ní. Porodila chlapce a Austin se konečně probudil. Po několika týdnech se  mohl otec se synem setkat. A po všech peripetiích se manželé opět mohli vydat na cestu domů, i když pobyt v nemocnici a kontroly musí podstupovat stále.

“Každý den jsem tu pro mého muže. Dělám s ním všechny možné terapie, které nám lékaři doporučili, včetně logopedie. Pomáhám mu se vším, i s chozením. Je to těžké, jsem unavená, ale jednoho dne bude lépe. Nikdy se ho nevzdám, protože láska je nezištná. Miluji svého muže víc než svůj život,” uzavřela příběh žena, která prokázala neskutečnou vůli k životu. Chtěla by hlavně varovat všechny, kteří konzumují energetické drinky  “jako o život”. Ono to tak totiž vážně může dopadnout, jak dokazuje příběh této rodiny.

Zdroj: Endres Photography

Články - další články

Doporučujeme