FOTO: Dítě objevilo v hračce cizí předmět. Rodiče byli nálezem zděšení

23. července 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Shannan Eliza Claudia Brandon

Mladí rodiče z Velké Británie koupili svým malým dcerám plyšovou hračku, která se však jedné z nich příliš nepozdávala. Když rodiče zjistili proč, byli rádi, že se jejich dcerkám nic nestalo.

22letá Shannan a 24letý Calum Brandonovi koupili plyšového hrocha v obchodě za pět liber (145 korun). Doma si však nemohli nevšimnout své dvouleté dcerky Avy, která neustále upozorňovala, že nos u hračky není v pořádku. Rodiče proto vzali hračku do rukou a zjistili, že se uvnitř nachází cizí předmět.

Shannan vzápětí odjela zpět do obchodu a vedoucímu řekla, jaký mají problém. Posléze vedoucí prodejny zmáčkl hračce nos a vyrazila z něho ostrá čepel.

Čepel musela mít až 6 či 8 centimetrů. Hned nám přišly na mysli ty nejhorší scénáře,” uvedla maminka dcery pro britský deník Metro. “Naše dcery mají na zahradě komůrku na hračky, takže se mi ulevilo, že je nemají přímo v dětských pokojích. Toto jsme vůbec neočekávali. Děti se ke svým hračkám stále tulí a měli jsme obrovské štěstí, že jsme si toho všimli,” dodala Shannan.

Články - další články

Doporučujeme