FOTO DNE: Rodinu na vánočním přání nerozdělí ani válka

15. prosince 2016·Články·Redakce

Brandon a Ashley Sistrunkovi

Brandon Sistrunk slouží v americké armádě a je často členem zahraničních misí ve válečných konfliktech. Letos kvůli tomu přijde už o třetí společné Vánoce s manželkou a dětmi. Jeho žena se to pokusila alespoň trochu napravit.

Ashley Williams Sistrunková chtěla být se svým manželem o letošních Vánocích alespoň na dálku a tak vymyslela originální vánoční přání. Je složené ze dvou fotografií daných dohromady tak, aby vypadaly, že tvoří jeden celek a vypadalo to, že se oba manželé na jedné fotografii líbají. Na jedné části je ona se čtyřmi dětmi a na druhé manžel Brandon, který momentálně slouží v Iráku jako příslušník amerického letectva. A bude tam i přes Vánoce. 

Oba navíc drží nápis “Merry Christmas” (Veselé Vánoce), takže to působí jako hezké vánoční přání.  Až na to, že jedna část vznikla nedaleko jejich domu v americkém Colorado Springs a ta druhá na vojenské základně v Iráku. Tam Brandon Sistrunk nacvičoval správnou pozici s polibkem patnáctkrát, než dobře pasovala k části fotografie jeho ženy.

FOTO: instagram.com/ashley_sistrunk/

Články - další články

Doporučujeme