FOTO: Vyfotila dívka lochnesskou příšeru? Nejlepší foto za 20 let, tvrdí odborník

23. srpna 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Daily Mirror (Facebook), reprofoto Daily Record

12letá školačka z Anglie vyfotografovala tvora ve skotském jezeře Loch Ness. Podle muže, který se záhadou tzv. lochnesské příšery zabývá několik let, je fotografie od dívky tou nejlepší za posledních 20 let.

Charlotte Robinson si udělala výlet s rodiči do Skotska poblíž známého jezera Loch Ness. Na prohlídku údajného domova bájné lochnesské příšery se vydali hned první den.

12letá školačka si v tu ránu všimla záhadného tvora, jehož hlava a krk trčely nad hladinou zhruba 15 metrů od břehu. Charlotte proto využila příležitosti a pořídila fotografii z mobilu jako důkaz.

Zdroj: Reprofoto (Daily Record)

Podle dívky se tvor objevil zhruba na minutu a poté na chvíli zmizel, aby se objevil o pár metrů zase jinde. “Vyfotila jsem to. Mělo to hlavu a krk ve tvaru háku,” uvedla Charlotte pro Daily Record.  “Tak trochu na Nessie věřím, ale chtěl jsem důkaz. Vždycky jsem si ji představovala s dlouhým krkem a ploutvemi,” prozradila. “Něco jsem viděla, ale nevím jistě co,” dodala.

Fotografie však ohromila Stevea Felthema, jenž se zabývá lochnesskou příšerou 27 let. “Toto je nejlepší fotografie za posledních dvacet let,” uvedl nadšeně Felthem. Zatím však nikdo nedokáže s jistotou říci, zda se bájný tvor v jezeře nachází, či nikoli.

Články - další články

Doporučujeme