FOTO: Žena (21) na toaletě porodila dvojčata! O těhotenství neměla ani tušení

19. července 2018·Články·Barbora Pisingerová

Zdroj: facebook / Beth Bamford

Když se jednou v noci Britka Beth Bamford probudila, cítila silnou nevolnost. Po příchodu na toaletu ji ovšem čekal šok. Žena najednou přivedla na svět dvojčata! O svém těhotenství údajně neměla ani tušení. Matka tvrdí, že byla dokonce několikrát u lékaře a po celou dobu očekávání měla i pravidelnou menstruaci.

K neuvěřitelné události došlo 21. února letošního roku. Beth Bamford se uprostřed noci probudila a cítila se všelijak, jen ne dobře. Došla si do kuchyně pro skleničku vody, ta jí ale příliš nepomohla. Mladá žena proto pospíchala na toaletu, zatímco její přítel Andy Morris (22) tvrdě spal.

V koupelně však přišlo něco, co ženu naprosto vyvedlo z míry. Zjistila, že právě rodí! Zavolala na tísňovou linku a operátor ji mezitím porodem po telefonu provázel. Na konci jí řekl, ať ze sebe zkusí vytlačit placentu.

Když se o to ale Beth pokusila, čekalo ji ještě větší překvapení. Po prvním miminku následovalo druhé! Naštěstí brzy dorazili záchranáři a o všechny tři se hned postarali. Vzbudili přitom i velmi šokovaného Andyho. Ten byl nejprve přesvědčený, že před ním partnerka svůj požehnaný stav úmyslně tajila a nevěřil tomu, že o ničem nevěděla. Nakonec mu však nezbylo nic jiného, než novou situaci přijmout.

Beth chvíli trvalo, než jí došlo, co se vlastně stalo. V průběhu těhotenství navštívila dokonce několikrát svého lékaře, protože si myslela, že je nemocná. Ani on, ani dívčina matka však nepoznali, co se s Beth děje doopravdy. Nevykazovala totiž žádné klasické příznaky. Nadále měla svou periodu, nejedla o nic víc, než normálně a přibrala jen několik kilo, které přičítala tuku.

Mladá žena už přitom v minulosti dvakrát porodila. Kromě miminek vychovává tříletou Elsu-Mae a dvouletou Aliviu. Toto těhotenství však prý bylo naprosto odlišné. Novorozené holčičky jsou nakonec obě v pořádku a vážily 2,55 kg a 2,3 kg. Dostaly jména Willow a Freya. Podle lékařů se zřejmě narodily asi o měsíc předčasně.

Články - další články

Doporučujeme